Lang dachten we dat ‘Lekker in je vel zitten’ betekende dat iemand geen ziekte onder de leden heeft. De laatste jaren is de blik hierop sterk aan het veranderen en proberen we met elkaar veel breder te kijken naar gezondheid en ziekte. Belangrijk is veel aandacht te hebben voor wat iemand zélf onder gezondheid verstaat.

Lekker in je vel voelen is dus voor iedereen anders en kan door vele dingen beïnvloed worden. Ben je fit? Kun je je dagelijkse dingen doen? Heb je (voldoende) activiteiten die je prettig vindt en de dag een prettige invulling geeft? Kom je voldoende tot rust?

Stel jezelf de vraag wat voor jou belangrijk is: ‘Zou ik iets willen veranderen. Zo ja, wat is de eerste stap?’.
Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om de eigen gezondheid in kaart te brengen. Kijk dus gerust verder en vul deze, eventueel met een naaste of zorgverlener, in.

In en nabij onze wijk zijn er verschillende organisaties, zorgverleners en initiatieven die mogelijk kunnen ondersteunen bij het zetten van een volgende stap. Zoek gerust eens rond op onze website voor meer informatie.

 

Zorgaanbod voor volwassenen

WAT HEB JIJ NODIG OM JE BETER TE VOELEN? Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om je eigen gezondheid in … Lees meer

Zorgaanbod Jeugd

WAT HEB JIJ NODIG OM JE BETER TE VOELEN? Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om je eigen gezondheid in … Lees meer