Hebt u schulden? Of wilt u er juist voor zorgen dat u geen schulden krijgt? Schuldhulpverlening helpt om schulden op te lossen. En schuldhulpverlening is er ook voor om te zorgen dat u geen schulden krijgt.

Schuldhulpverlening bij de Stadsbank is voor inwoners en ondernemers van de gemeente Leiden en Leiderdorp.

Meldt u zich aan voor schuldhulpverlening bij de Stadsbank? Dan gaan we met u bespreken wat we kunnen doen om uw problemen aan te pakken. U krijgt persoonlijk advies, informatie en ondersteuning bij het oplossen of voorkomen van schulden. Ook als u nog geen schulden heeft, kunnen wij u advies geven en ondersteunen.

Hoe lang schuldhulpverlening duurt is per persoon verschillend. Soms zijn er maar enkele stappen nodig. Soms is het een uitgebreid traject. Hieronder leggen we uit welke stappen er zijn voor inwoners van de gemeente Leiden en Leiderdorp. Ondernemers volgen een ander traject na de intake.

Uitleg schuldhulpverlening in eenvoudige taal

Wilt u graag op een eenvoudige manier uitleg over wat schuldhulpverlening is en hoe het traject verloopt? Steffie heeft een website met eenvoudige teksten gemaakt voor mensen die schulden hebben.