Slaaptherapie bij slaapproblemen

Kunt u maar moeilijk in slaap komen? Staat u vaak vermoeid op?

U bent niet alleen. Naast u hebben in Nederland 4 miljoen andere mensen last van slapeloosheid. Wij kunnen U helpen om dit aan te pakken!

Wat is slapeloosheid?

Bij slapeloosheid of insomnia heeft iemand moeite om in slaap te vallen en/of om door te slapen. Ongeveer 25-35% van de mensen kampt regelmatig met slaapproblemen. Meestal is slapeloosheid een tijdelijk bijverschijnsel van stress of een ingrijpende emotionele gebeurtenis in iemands leven, zoals bijvoorbeeld het verlies van een dierbare of verandering van werk. Maar slapeloosheid kan ook chronisch zijn en een zware wissel trekken op je leven.

Behandeling slaapproblemen

Samen met u wordt in kaart gebracht hoe persoonlijke zorgen, verkeerde slaapgewoontes en/of lichamelijke klachten (pijn, spanning, jeuk, opvliegers oid) de slaapklachten versterken/instand houden. Zodra u weet waar de knelpunten van het slecht slapen zitten, gaan we aan de slag met oefeningen om weer lekkerder in bed te liggen en te leren grip te krijgen op uw piekerstand. En… wellicht valt u hier zomaar bij in slaap!

Claudia Beenackers

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
Nederland
Tel: 071-5425959
Email: claudiabeenackers@gmail.com
Website: https://contact.slaapoefentherapie.nl/adres/leiden-claudia-beenackers